Lirik Lagu Trending Terbaru Kembar Campur Sari Koplo

Posting Komentar


Lirik Lagu Trending Terbaru Kembar Campur Sari Koplo - Sudah lama nggak update dengan lagu-lagu campursari koplo, eh ... sekarang banyak bermunculan grup musik dan salah satunya adalah Kembar Music Digital.


campursari sragenan 2022 lagu lagu campursari koplo lagu sragenan lali janjine
Lirik Lagu Trending Terbaru Kembar Campur Sari Koplo


 

Kembar Music Digital merupakan channel yang berisi konten musik dengan genre Campursari Koplo, di kanal YouTube.

 

Jika dilihat dari statistik channel Kembar Music Digital ini, sudah bergabung sejak 21 Februari 2020 dan sudah ditonton sebanyak 43.732.248 kali.

 

Beberapa lagu trending terbaru milik Kembar Music Digital ada: Mangku Purel, Rasah Bali, Gang Dolly, Klebus, Lilo, sakit Rindu, dan lain sebagianya.

 

Lagu versi garapan Kembar Music Digital memang enak didengar, apalagi ketika menikmati istirahat.

 

Buat teman-teman yang ingin menghapal lagu dai Kembar Campursari Sragenan ini, bisa dihapal lirik lagunya lho dan ini rekomendasiku.

 

 

Ini Dia 5 Lirik Lagu Campursari Sragenan

 

 

1. Rasah Bali - Lala Atila

 

 

Opo ora ngerti roso ati iki

Bien kowe tau ngelarani

Tatu uwes mari ora arep baleni

Nimas aku uwes ora sudi

 

Wes sabendinane mung mikirke kowe

Mergo aku durung iso lilo

Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah

Kangmas jujur aku wegah pisah

 

Wingi aku tenanan sayang karo kowe

Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe

Ngapurane aku uwes gawe loro

Sayang tulung kowe ojo lungo  

 

Rungokno kangmas aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo

Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi

Salahku ora bakal tak baleni

 

Rungokno kangmas aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo

Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi

Salahku ora bakal tak baleni

 

Wingi aku tenanan sayang karo kowe

Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe

Ngapurane aku uwes gawe loro

Sayang tulung kowe ojo lungo

 

Ceritoku karo kowe uwes tak rampungi

Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki

Cukup sewates konco aku karo kowe

Orasah bali aku wes ora sudi

Orasah bali aku wes ora sudi

 

 

campursari sragenan 2022 lagu lagu campursari koplo lagu sragenan lali janjine lagu niken salindri terbaru
Ini Dia 5 Lirik Lagu Campursari Sragenan

 

2. Lirik Lagu KLEBUS oleh Niken Salindry

 

 

 

Dalane rame atiku sepi

Angen angen tresno dibales tresno

Nyatane tresno dibales maturnuwun

Uwis nyaman, sempet sayang, kok malah ngilang

 

Meh lungo angel bertahan loro

Nyobo selalu ono meski koe raono roso

Roso sing jebul tak rasakne dewe

Kebacut sayang, ngek i harapan, koe milih liyane

 

Langit e peteng, udane soyo deres klebus tekan atiku

Cedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyo

 

Wis dalane dadi pelarian dinggo sliramu sing lagi butuh hiburan

Aku sing sayang, aku sing berjuang

Bagianmu koyo biasane, bagian sing nglarani aku wae

 

Langit e peteng, udane soyo deres klebus tekan atiku

Cedak e karo aku, nanging atimu dinggo wong liyo

 

 

3. Lirik Lagu Mangku Purel -  Niken Salindry

 

 

Kowe wes lali omah

Ora Uli Ulian

Senengane Dolan Neng Karaokean

Ngandengi Penyanyi

Ora Cukup Siji

Cekelane Botol

Polahe Koyo Wong Tolol

 

Ndang Balio Neng Omah

Bojomu Wes Ngenteni

Ora popo ora bakal di Seneni

Penting kowe jujur

Janji ra mbaleni

Gek ndang mapan turu

Sesok isuk senam pagi

 

Aku Wes nate kondo awakmu

Ojo Terusan Begitu

Sumpaho Janji Karo Atimu

Siji

Loro

Telu

 

Mangku Purel Neng Karaokean

Ndemek Pupu sampai munggah neng semeru

Mangku Purel dudu penggawean

Luweh penting Mikiro Masa depanmu

 

 

4. Gang Dolly - Niken Salindry dan Lala Atila

 

Kabeh pancen luputku

Ninggalake sliramu

Nganti nekat tanpo ati

Njegur ning lokalisasi

 

Getunku kepati-pati

Wis rumangsa njalari

Kepiye wae tak goleki

Ning ra ngerti nyang ngendi

 

Tak parani ono Koji (Ono Koji)

Jarene wis pindah Dolly (Pindah Dolly)

Age-age tak tututi (Tak Tututi)

Jare wis ning Kalisari

 

Guyangan, Baben lan Bayanan

Kabeh wis tak lacak'i

Kok ora di kirimo layang

Mapanmu ono ngendi

 

5. Ojo Ngelamun - Lala Atila Feat Jolo

 

 

Kumlebat ing netramu

Kadyo kencono binabar

Dhasar Rinenggo ageman

Pindho cengkir gadhing kuning

 

Wong bagus mustikaning tyas

Ojo agawe kuciwo

Rino wengi mung kayungyun

Tan kendat ati mung ngalamun

 

Dhuh wong ayu

Sigaraning roso kang sejati

Kang tumurun

Sak telenging kalbu sanubari

 

Sak lumrahe wong ngalamun

Amung tansah katon endah

Iku genepe wong urip

Ngumbar rosoning katresnan

 

 

Nah demikian 'Lirik Lagu Trending Terbaru Kembar Campur Sari Koplo', yang kesemuanya sangat enak didengar dan mudah dihapalkan. Apalagi buat kamu yang punya hobi manggung, bisa jadi referensi untuk dinyanyikan.

 

Yang mana kesukaanmu?  


 

Related Posts

Posting Komentar